Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Τη χθεσινή ημέρα, οι αίθουσες  του σχολείου μας  πλημμύρισαν από χαμόγελα και χαρά, καθώς ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποίησε μια ξεχωριστή εκδήλωση για την παραδοσιακή ετήσια κοπή της βασιλόπιτας.

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου επισκέφθηκε κάθε τάξη, μοιράζοντας ατομικά συσκευασμένα κέικ και δημιουργώντας ένα κλίμα χαράς και ενθουσιασμού, τόσο από τα παιδιά όσο και από τις δασκάλες! Στιγμές πραγματικά ανεκτίμητες!

Όπως είναι φυσικό, σε κάθε παιδί που βρήκε το φλουρί δόθηκε από τον Σύλλογο ένα ωραίο δώρο, προσφέροντας έτσι επιπλέον χαμόγελα!

Επίσης σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων συναντήθηκε με όλο το προσωπικό του σχολείου μας, διδακτικό και μη, για την κοπή της βασιλόπιτας. Τυχερή αποδείχθηκε η κυρία Δόμνα Παπαβασιλείου, δασκάλα Γερμανικών, που κέρδισε το φλουρί και το συμβολικό δώρο από τον Σύλλογό μας.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί άλλο ένα στιγμιότυπο ενότητας και συνεργασίας μεταξύ εκπαιδευτικών και γονέων, συνδυάζοντας τη χαρά και το χαμόγελο με την εκπαιδευτική διαδικασία.

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Άλλα νέα του Συλλόγου