Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δήλωση Προσβασιμότητας

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δήλωση Προσβασιμότητας

Ενημερώθηκε: Νοέμβριος 2023.

Γενικά

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του είναι προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρία. Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων έχει φροντίσει να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός του θα γίνει ευκολότερος στη χρήση και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρία, με την ισχυρή πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία .

Προσβασιμότητα στο sylgon7dimlar.gr

Το sylgon7dimlar.gr καθιστά διαθέσιμο το Γραφικό στοιχείο προσβασιμότητας ιστότοπου UserWay που τροφοδοτείται από έναν αποκλειστικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στο sylgon7dimlar.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες προσβασιμότητας περιεχομένου Ιστού (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας μπορεί να ενεργοποιηθεί είτε πατώντας το πλήκτρο tab κατά την πρώτη φόρτωση της σελίδας είτε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στη γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να φορτώσει ολόκληρο το μενού προσβασιμότητας.

Αποποίηση ευθυνών

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας συνεχίζει τις προσπάθειές του να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα του ιστότοπου του, με την πεποίθηση ότι είναι συλλογική ηθική μας υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσβάσιμη και ανεμπόδιστη χρήση του ιστότοπου και από άτομα με αναπηρίες.

Σε μια συνεχή προσπάθεια για συνεχή βελτίωση και αποκατάσταση προβλημάτων προσβασιμότητας, σαρώνουμε επίσης τακτικά το sylgon7dimlar με διάφορα εργαλεία προσβασιμότητας σε μια προσπάθεια να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε κάθε πιθανό εμπόδιο προσβασιμότητας στον ιστότοπό μας.
Παρά τις προσπάθειές μας να κάνουμε όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο στο sylgon7dimlar.gr πλήρως προσβάσιμο, κάποιο περιεχόμενο ενδέχεται να μην έχει ακόμη πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα της μη εύρεσης ή εντοπισμού της καταλληλότερης τεχνολογικής λύσης.

Εδώ για εσένα

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο sylgon7dimlar.gr ή χρειάζεστε βοήθεια με οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, επικοινωνήστε μαζί μας  και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν επιθυμείτε να αναφέρετε ένα πρόβλημα προσβασιμότητας επικοινωνήστε μαζί μας ως εξής:

Email: sylgon7dimlar@gmail.com
Τηλέφωνο:  +306934564153