Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συνάντηση με κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου

white-for-web_official_logo_

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Μετά από συντονισμένες και επίμονες ενέργειες και προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του Συλλόγου με τη Διεύθυνση των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων. Η συνάντηση έλαβε χώρα στο σχολείο μας και στο πλαίσιο αυτής, παρουσιάσαμε σημαντικά θέματα ασφαλείας των εγκαταστάσεων του σχολείου και αναδείξαμε στην Τεχνική Υπηρεσία τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, ζητώντας την επίλυσή τους.

Οι αρμόδιοι του Δήμου απέρριψαν κάποια από τα αιτήματά μας, γνωστοποιώντας μας ότι δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της Τεχνικής Υπηρεσίας και παραπέμποντάς μας σε άλλες υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων. Σχετικά με τα θέματα που εμπίπτουν στη δική τους αρμοδιότητα, αναφέραμε τις παρατηρήσεις μας και ενημερωθήκαμε πως θα αναληφθούν μελλοντικά, λόγω έλλειψης προσωπικού στις υπηρεσίες του Δήμου, η οποία οφείλεται και στη διαδοχή στη Δημαρχεία

Από την πλευρά μας, θέλουμε να ευχαριστούμε τον Δήμο Λαρισαίων για αυτή την συνάντηση και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα δούμε να πραγματοποιούνται οι αναγκαίες παρεμβάσεις που χρειάζονται για την ασφάλεια ολόκληρης της σχολικής μας κοινότητας.

Επιπλέον, ως Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζουμε τις επαφές μας με σημαντικές υπηρεσίες του Δήμου αλλά και της Περιφέρειας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε – όσο είναι δυνατόν – την επίλυση όλων των αιτημάτων μας, σε ένα κλίμα συνεργασίας και αμοιβαιότητας που πάντα χαρακτηρίζει τις ενέργειες μας.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις στα προαναφερθέντα ζητήματα αλλά και για τις ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του σχολικού μας συγκροτήματος.

Συνεχίζουμε..

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Μοιραστείτε το άρθρο

Άλλα νέα του Συλλόγου