Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου!

Πραγματοποιήθηκε χθες ο μεγάλος αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας! Η συμμετοχή σας στην εκδήλωση πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας!

Το αποκριάτικο πάρτι μας, έγινε σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια και χαρά και όλοι απολαύσαμε ένα απόγευμα γεμάτο μουσική, χορό και διασκέδαση, δημιουργώντας έτσι ανεξίτηλες αναμνήσεις. Οι αποκριάτικες στολές, οι χορευτικές φιγούρες και ο γενικός ενθουσιασμός έκαναν τον χορό πραγματικά αξέχαστο.

Η λαχειοφόρος κλήρωση συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης, προσφέροντας συναρπαστικά δώρα που προκάλεσαν ενθουσιασμό και ενδιαφέρον. Η συμμετοχή σας στην λαχειοφόρο αγορά ήταν πραγματικά εντυπωσιακή! Καταφέραμε και δώσαμε όλους του λαχνούς που είχαμε στη διάθεσή μας!

Με τη συμβολή των γονέων, των κηδεμόνων και των επαγγελματιών που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο, ο Σύλλογος κατάφερε να συγκεντρώσει κονδύλια που θα στηρίξουν τις δραστηριότητές του για το μέλλον.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε γιατί για άλλη μια φορά αγκαλιάσατε με αγάπη, θέρμη και ενθουσιασμό άλλη μία εκδήλωση του Συλλόγου μας! Είναι κάτι που κάθε φορά μας συγκινεί και μας δίνει δύναμη να προγραμματίσουμε και άλλες εκπλήξεις!

Συνεχίζουμε!

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Άλλα νέα του Συλλόγου