Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Καλωσήρθατε στη σελίδα του Συλλόγου μας!

σκίτσο από παιδιά μπροστά σε laptop

Καλωσήρθατε στη Διαδικτυακή Κοινότητα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων!

Με χαρά σας υποδεχόμαστε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας. Εδώ, συναντιόμαστε ψηφιακά για να δημιουργήσουμε μια δυναμική κοινότητα που θα στηρίζει και θα προωθεί την εκπαίδευση των παιδιών μας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν χώρο συνεργασίας και ανταλλαγής ιδεών, προωθώντας τη συμμετοχή των γονέων και εκπαιδευτικών. Εδώ θα βρείτε ενημέρωση για εκδηλώσεις, προγράμματα και δράσεις που διοργανώνει ο σύλλογος, καθώς και πληροφορίες για το έργο του Συλλόγου αλλά και νέα που αφορούν το σχολείο μας.

Σας πληροφορούμε επίσης πως η σελίδα μας είναι προσβάσιμη από άτομα με ειδικές ανάγκες, σύμφωνα με το πρωτόκολλο κατασκευής WCAG 2.1, προσφέροντας έτσι ένα περιβάλλον που μπορεί να εξυπηρετήσει όλη την κοινότητα.

Στην ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε και πληροφορίες για τις χορηγίες που ζητά ο Σύλλογος, μέσω του προγράμματος που έχει εκπονήσει. Έτσι έχετε όλοι οι γονείς τη δυνατότητα να προσελκύσετε χορηγίες προς τον Σύλλογο που θα βοηθήσουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει από κοινού.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 7ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας

Μοιραστείτε το άρθρο

Άλλα νέα του Συλλόγου