Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ετήσια συνδρομή Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

παιδί που γράφει σε τετράδιο

Αγαπητοί Γονείς,

την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου μοιράστηκε στα παιδιά μας φάκελος με το καλωσόρισμα του συλλόγου, τα στοιχεία επικοινωνίας με το ΔΣ του Συλλόγου καθώς και ενημέρωση για τους διάφορους τρόπους επικοινωνίας που θα έχει από τη φετινή χρονιά ο Σύλλογός μας.

Όσον αφορά την ετήσια συνδρομή και τις οικονομικές δυνατότητες του Συλλόγου, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο Σύλλογος μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενισχύσει το ταμείο του μέσω διαφόρων δράσεων και προγραμμάτων. Αυτό θα μας επιτρέψει να υλοποιήσουμε τις απαραίτητες παρεμβάσεις που θα συμβάλλουν στην ευημερία και την ποιότητα της εκπαίδευσης στο σχολείο μας.

Συνεργαζόμενοι ως μία ενωμένη κοινότητα, μπορούμε να επιτύχουμε πράγματα που θα ευνοήσουν τα παιδιά μας και θα συμβάλουν στην ανάπτυξη τους.

Σεβόμενοι πλήρως την καθημερινή προσπάθεια που κάνουμε όλοι οι γονείς για την ευημερία των παιδιών μας και κατανοώντας τις προκλήσεις που μπορεί να φέρει η οικονομική συγκυρία, καλούμε όλους τους γονείς να συνδράμουν στο κοινό μας έργο με την ετήσια συνδρομή να προσδιορίζεται στο ποσό των 7 ευρώ για τις οικογένειες με ένα παιδί και 10 ευρώ για τις οικογένειες με δύο ή περισσότερα παιδιά που φοιτούν στο σχολείο μας.

Θερμή παράκληση η εξόφληση της συνδρομής να γίνει μέχρι και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, ώστε να μπορέσει ο Σύλλογος να καλύψει άμεσα μέρος αναγκών του σχολείου.

Το ποσό θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την υλοποίηση δράσεων και προγραμμάτων που εξυπηρετούν το καλό και την εκπαίδευση των παιδιών μας. Καθένας από εμάς, συνεισφέροντας σε αυτή την προσπάθεια – όχι μόνο χρηματικά αλλά και εθελοντικά -, συμβάλλει στη βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος και τη διαμόρφωση μιας καλύτερης εκπαιδευτικής εμπειρίας για όλα τα παιδιά μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας και την προσφορά προς το κοινό μας στόχο. Μέσω του εθελοντισμού και της συνεργασίας μας, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των παιδιών μας και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για αυτούς.

 

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Μοιραστείτε το άρθρο

Άλλα νέα του Συλλόγου