Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συνάντηση του Δ.Σ. με τη διευθύντρια του σχολείου

μολύβια και βιβλία πάνω σε έδρα με φόντο τον πίνακα

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες

Σήμερα, ως Δ.Σ. του Συλλόγου, είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε με τη Διευθύντρια του δημοτικού σχολείου κυρία Λούτσου, σε μια συνάντηση που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες.

Συζητήσαμε με πάθος και αφοσίωση θέματα που αφορούν στη βελτίωση του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος. Εκφράσαμε ιδέες για προγράμματα ενίσχυσης των παιδιών, αναβαθμίσεις στην υποδομή του σχολείου, και δράσεις που θα ενισχύσουν τη σχέση μεταξύ γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών.

Η Διευθύντρια εξέφρασε την εκτίμησή της για τον ενθουσιασμό και τη συνεργατικότητα που επιδείξαμε. Είναι σαφές ότι η ενεργή συμμετοχή των γονέων στην εκπαίδευση είναι κοινός μας παρονομαστής.

Από την πλευρά της η κυρία Λούτσου μας εξέθεσε διάφορα θέματα που χρήζουν προσοχής στο σχολείο μας και μας έδειξε ότι έχει όρεξη για δουλειά ενώ ταυτόχρονα ήταν εξαιρετικά υποστηρικτική στις προτάσεις του Συλλόγου μας

Την ευχαριστούμε θερμά, όπως και το σύνολο της σχολικής κοινότητας, για την ευκαιρία που μας δόθηκε, και ανυπομονούμε για τη συνέχεια αυτής της στενής και εποικοδομητικής συνεργασίας.

Θέλουμε να αναφέρουμε ότι η συνάντηση αυτή ήταν μια ευκαιρία για εμάς να συνεννοηθούμε και να σχεδιάσουμε, μαζί με τη σχολική κοινότητα, τις ιδανικές συνθήκες της καθημερινότητας για τα παιδιά μας. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση της συνεργασίας και της προσφοράς για ένα καλύτερο αύριο.

Μοιραστείτε το άρθρο

Άλλα νέα του Συλλόγου