Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Βελτιώσεις ασφάλειας στην είσοδο του σχολείου

κολονάκια και κάγκελο στην είσοδο του σχολείου 2

Με στοχευμένη δράση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων υλοποίησε μία σημαντική πρωτοβουλία για τη βελτίωση της ασφάλειας στην είσοδο του σχολείου μας.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου, αντικαταστάθηκε το φθαρμένο και επικίνδυνο προστατευτικό κάγκελο μπροστά από την είσοδο του δημοτικού μας σχολείου. Στη θέση του μονοκόμματου κάγκελου τοποθετήθηκαν δύο καινούρια, τα οποία θα βαφτούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Ταυτόχρονα απελευθερώθηκε και ένα μικρό κομμάτι πεζοδρομίου που εμπόδιζε το παλιό κάγκελο, έτσι όπως ήταν τοποθετημένο.

κολονάκια και κάγκελο στην είσοδο του σχολείου 1

κολονάκια και κάγκελο στην είσοδο του σχολείου

 

Παράλληλα, τοποθετήθηκαν κολονάκια μπροστά από την είσοδο, εξασφαλίζοντας έτσι ότι δεν θα υπάρχει ανεπιθύμητο παρκάρισμα οχημάτων (αυτοκινήτων και μηχανών…), διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο την όσο το δυνατόν ασφαλέστερη είσοδο και έξοδο των παιδιών μας.

Ευελπιστούμε ότι οι γονείς και οι περίοικοι θα σεβαστούν αυτές τις ρυθμίσεις.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Λαρισαίων για την άμεση ανταπόκριση στο συγκεκριμένο μας αίτημα.

Η διαρκής βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος παραμένει πρώτη μας προτεραιότητα και θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Μοιραστείτε το άρθρο

Άλλα νέα του Συλλόγου