Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

ρολό που βάφει τοίχο με το λογότυπο του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του 7ου δημοτικού

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και ενέργειες του προέδρου μας κου Θωμά Βαναργιώτη, βάφτηκαν χθες και σήμερα δύο αίθουσες του σχολείου μας. Μετά από υπόδειξη και της διευθύντριας για τις άμεσες ανάγκες, συνεργείο του Δήμου Λαρισαίων έβαψε χθες την αίθουσα των υπολογιστών και σήμερα την αίθουσα του ολοημέρου.

Η συνεργασία της διευθύντριας και η άμεση ανταπόκριση του Δήμου Λαρισαίων στο αίτημά μας, έφεραν ως άμεσο αποτέλεσμα το βάψιμο των δύο συγκεκριμένων αιθουσών, όπου υπήρχε και η μεγαλύτερη ανάγκη.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον πρόεδρο του συλλόγου, τη διευθύντρια καθώς και τον Δήμο Λαρισαίων, για την ταχεία και αποτελεσματική ανταπόκρισή τους. 

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της δέσμευσης του Συλλόγου μας για τη βελτίωση των συνθηκών διδασκαλίας και του περιβάλλοντος του σχολείου, αποτελώντας παράλληλα ένα παράδειγμα συλλογικής δράσης και συνεργασίας προς όφελος των μαθητών μας.

Προσκαλούμε όλη την κοινότητα να σταθεί στο πλευρό μας καθώς συνεχίζουμε να δραστηριοποιούμαστε για το κοινό καλό και τη βελτίωση του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος.

Μοιραστείτε το άρθρο

Άλλα νέα του Συλλόγου