Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου

άδειες καρέκλες σε αίθουσα εκδηλώσεων

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας έλαβε χώρα σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Καθώς δεν πραγματοποιήθηκε η παρουσία του 1/3 των μελών του συλλόγου, ώστε να υπάρξει απαρτία και να παρθούν σημαντικές αποφάσεις, η Γενική Συνέλευση προκηρύσσεται ξανά για την επόμενη Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου και ώρα 14.00, όπως ορίζει το καταστατικό.

Στη συνέλευση παραβρέθηκε και η διευθύντρια του δημοτικού μας κυρία Λούτσου η οποία ενημέρωσε τα παρευρισκόμενα μέλη για σημαντικά ζητήματα του σχολείου – όπως για παράδειγμα η σίτιση – και είχε εποικοδομητική συζήτηση με τους γονείς.

Από την πλευρά μας έγινε μια σύντομη αναφορά για το έργο μας μέχρι αυτή τη στιγμή -το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τόσο μικρό χρονικό διάστημα- και επιπλέον έγινε ανάλυση για το ταμείο του συλλόγου και τα μέχρι τώρα έσοδά του.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του συλλόγου που παραβρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση καθώς και τη διευθύντρια του σχολείο μας για την παρουσία της.

Είμαστε βέβαιοι ότι με τη συνεργασία όλων μας, θα επιτύχουμε σημαντικά πράγματα για τα παιδιά μας. Είμαστε εδώ για εσάς και μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Μοιραστείτε το άρθρο

Άλλα νέα του Συλλόγου