Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ολοκλήρωση πρώτου σκέλους εργασιών

Σε συνέχεια των παρεμβάσεων που ξεκίνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων,  – σε λειτουργικά προβλήματα που υποδείξαμε ως Σύλλογος και σε συνεννόηση με τη διεύθυνση του σχολείου – ολοκληρώθηκε σήμερα το πρώτο σκέλος των εργασιών που αφορούσε ζητήματα ασφαλείας τα οποία έχριζαν άμεσης αντιμετώπισης.

Με προσωπικές παρεμβάσεις του προέδρου και πιέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, καταφέραμε και ολοκληρώσαμε άμεσα αυτές τις σημαντικές και απαραίτητες εργασίες.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο έχουμε αναφέρει προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου σημαντικά ζητήματα ασφαλείας και λειτουργίας των σχολικών εγκαταστάσεων και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και να πιέζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις μέχρι να καταφέρουμε να τα επιλύσουμε όλα.

Οι εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις δύο τελευταίες ημέρες αφορούσαν

– Την επισκευή – στήριξη της πόρτας του γυμναστηρίου που είχε σοβαρό πρόβλημα. Η πόρτα πλέον είναι λειτουργική

– Την στήριξη σε εξωτερικό κάγκελο του σχολείου, στην πλαϊνή πλευρά του γυμναστηρίου, το οποίο ταλαντευόταν επικίνδυνα

– Την στήριξη στο κάγκελο στην κεντρική είσοδο του 7ου Δημοτικού

– Την αντικατάσταση με νέο τμήμα σε σιδερένιο λούκι που υπάρχει στον τοίχο του γυμναστηρίου και το οποίο είχε διαβρωθεί επικίνδυνα

Αναμένουμε να πραγματοποιηθούν και άλλες εργασίες, οι οποίες όμως επειδή είναι μεγαλύτερης κλίμακας θα γίνουν σε ημέρες που θα είναι κλειστό το σχολείο.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Λαρισαίων για την άμεση ανταπόκρισή του σε μέρος των ζητημάτων που συζητήσαμε με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Συνεχίζουμε…

Μοιραστείτε το άρθρο

Άλλα νέα του Συλλόγου