Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συσκευή αντιμετώπισης πνιγμού. Δωρεά της Panidis Medical Group

Είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, μετά από ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, η εταιρεία Panidis Medical προχώρησε σε μία εξαιρετικά σημαντική δωρεά.

Σήμερα, εκπρόσωποι του Συλλόγου παρέλαβαν από τον κύριο Πανίδη τη συσκευή αντιμετώπισης πνιγμού Lifevac – όπως ακριβώς το είχαμε ζητήσει –  η οποία θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για την ασφάλεια των παιδιών μας.

Η δωρεά αυτή αποτελεί μια σημαντική ενίσχυση προς την άμεση αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση πνιγμού, την ενίσχυση των πρώτων βοηθειών και της ασφάλειας στο περιβάλλον του σχολείου μας. Η συσκευή Lifevac παρέχει μια αποτελεσματική λύση για την άμεση αντιμετώπιση περιστατικών πνιγμού, προσφέροντας έτσι μια προσθήκη στο πρωτόκολλο των πρώτων βοηθειών που μπορεί να σώσει ζωές.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς την Panidis Medical και τον κύριο Πανίδη για τη γενναιόδωρη δωρεά τους, την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και τη στήριξή τους προς το σχολείο μας και την κοινότητά μας γενικότερα.

Η συσκευή που παραλάβαμε σήμερα έχει παραδοθεί στη διευθύντρια του σχολείου μας, η οποία και την παρέλαβε με μεγάλη χαρά, δείχνοντας παράλληλα την εκτίμησή της για την ενέργεια αυτή του Συλλόγου μας.

Πολύ σύντομα σχεδιάζουμε να διοργανώσουμε Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών  – για γονείς και μαθητές των μεγάλων τάξεων –  σε συνεργασία με Πιστοποιημένους Εκπαιδευτές Κάρπα, κατά τα οποία θα παρουσιαστεί και αυτή η σημαντική συσκευή. Μέσα από αυτά τα σεμινάρια, θα ενημερωθούν οι γονείς και οι κηδεμόνες για τις τεχνικές κάρπα και αντιμετώπισης πνιγμού αλλά και για τη χρήση και τη σημασία της Lifevac, ενισχύοντας έτσι την αίσθηση ασφάλειας και προστασίας στο περιβάλλον του σχολείου μας.

Με αυτή την πρωτοβουλία, ελπίζουμε να δημιουργήσουμε ένα πιο ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον για όλα τα παιδιά και να συμβάλουμε στην πρόληψη και αντιμετώπιση ενδεχόμενων κινδύνων υγείας.

Συνεχίζουμε..

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Panidis Medical Shop

Χατζημιχάλη 81, Λάρισα

Τ. 2410614478

email: panidismedical@gmail.com

www.panidismedical.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Άλλα νέα του Συλλόγου