Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μουσική στα διαλείμματα. Δωρεά του Διοικητικού Συμβουλίου

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η μουσική έχει μια μοναδική επιρροή στη ζωή μας. Ήχοι και μελωδίες ταυτίζονται με ευχάριστες ή ακόμα και δύσκολες στιγμές της ζωής μας. Ακολουθούν την πορεία μας στη ζωή και ξυπνάνε αναμνήσεις περασμένων χρόνων!

Η μουσική για τα παιδιά μας είναι ένα εργαλείο που αναζωογονεί τη φαντασία τους, ενθαρρύνει τη δημιουργικότητά τους και τους συνοδεύει – όσο μεγαλώνουνε – στην καθημερινότητά τους. Από τις χαρούμενες μελωδίες που τους κάνουν να χορεύουν, έως τα παραδοσιακά τραγούδια, η μουσική γεμίζει τις καρδιές τους με χαρά, συναισθήματα και αναμνήσεις. Μέσα από τη μουσική, τα παιδιά ανακαλύπτουν τον εαυτό τους, εκφράζουν τα συναισθήματά τους και συνδέονται με τους φίλους τους σε ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο ταξίδι χαράς.

Σε συνεννόηση με τη διεύθυνση του σχολείου μας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, παρέδωσε την προηγούμενη εβδομάδα ένα mp3 player το οποίο συνδέεται στη μεγαφωνική εγκατάσταση του σχολείου. Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι να υπάρχει στην διάρκεια των διαλειμμάτων μουσική για τα παιδιά μας. Μια δράση – η μουσική στα διαλείμματα –  που γίνεται σε πολλά σχολεία της χώρας με θετικά αποτελέσματα!

Το mp3 player αποτελεί δωρεά του Διοικητικού Συμβουλίου και δεν επιβαρύνει το ταμείο του Συλλόγου. Με αυτή την πράξη, το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τη βαθιά πεποίθησή του στη σημασία της συλλογικής προσφοράς.

Ευχαριστούμε τη διευθύντρια του σχολείου μας για τη συμπαράσταση και ενεργή συμμετοχή της στις δράσεις του Συλλόγου μας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Άλλα νέα του Συλλόγου