Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αντικατάσταση κουρτινών με καινούριες σε 5 τάξεις του Δημοτικού μας

𝝖𝝢𝝖𝝟𝝤𝝞𝝢𝝮𝝨𝝜: 𝝖𝝢𝝩𝝞𝝟𝝖𝝩𝝖𝝨𝝩𝝖𝝨𝝜 𝝟𝝤𝝪𝝦𝝩𝝞𝝢𝝮𝝢 𝝡𝝚 𝝟𝝖𝝞𝝢𝝤𝝪𝝦𝝞𝝚𝝨 𝝨𝝚 𝟱 𝝩𝝖𝝣𝝚𝝞𝝨 𝝩𝝤𝝪 𝝙𝝜𝝡𝝤𝝩𝝞𝝟𝝤𝝪 𝝡𝝖𝝨

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της αντικατάστασης των παλιών και κατεστραμμένων κουρτινών με νέες, σε πέντε τάξεις του σχολείου μας. Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν νέες κουρτίνες σε όλες τις τάξεις του ισογείου και συγκεκριμένα του ολοημέρου, Α1, Α2, Β1 & Β2.

 

Η δράση αυτή αποτελούσε έναν από τους μεγαλύτερους στόχους που είχαμε θέσει πριν από μερικούς μήνες και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορέσαμε να υλοποιήσουμε το πρώτο τμήμα της με επιτυχία.

 

Η προσπάθεια αυτή δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την αμέριστη υποστήριξη των μελών του συλλόγου μας, των γονέων και των κηδεμόνων, καθώς αγκαλιάσατε και αγκαλιάζετε με θέρμη όλες μας τις δράσεις!

 

Η αλλαγή των κουρτινών έρχεται σε συνέχεια της αλλαγής των παλιών και φθαρμένων κουρτινόξυλων τα οποία αντικαταστάθηκαν με καινούρια, καθώς εξαιτίας της παλαιότητάς τους ήταν πλέον μη λειτουργικά.

 

Η δράση μας αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τη βελτίωση των συνθηκών μάθησης για τα παιδιά μας, προσφέροντας έναν πιο ευχάριστο και λειτουργικό χώρο στις αίθουσες διδασκαλίας.

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Η συνεργασία και η αλληλεγγύη μας δείχνουν πως, ενωμένοι, μπορούμε να επιτύχουμε σημαντικά πράγματα για το καλό των παιδιών μας και της σχολικής μας κοινότητας.

 

Συνεχίζουμε με νέους στόχους και δράσεις, πάντα με γνώμονα το καλύτερο για τα παιδιά μας και την εκπαιδευτική τους εμπειρία. Σας ευχαριστούμε και πάλι για την πολύτιμη συμβολή σας και ανυπομονούμε να σας έχουμε μαζί μας στις επόμενες πρωτοβουλίες μας.

 

Υ.Γ. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τις παλιές κουρτίνες και την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν..

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Άλλα νέα του Συλλόγου