Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τράπεζα Αίματος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. Κάλεσμα για εθελοντές

Τράπεζα Αίματος Συλλόγου γονέων & Κηδεμόνων 7ου δημοτικού Λάρισας

Με πραγματικά μεγάλη συγκίνηση και χαρά σας ανακοινώνουμε επίσημα τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου με Αριθμό Μητρώου 16974!

Η δράση αυτή μας γεμίζει με ευθύνες για τη λειτουργία και διατήρηση της Τράπεζας Αίματος αλλά ταυτόχρονα αποδεικνύει ότι ο Σύλλογός μας πιστεύει στην πράξη ότι η αλληλεγγύη δεν είναι ένα απλό σύνθημα αλλά μικρές καθημερινές πράξεις αλληλοβοήθειας!

Έχουμε σκοπό να διοργανώσουμε μεγάλη εκδήλωση αιμοδοσίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας στις 4 Οκτωβρίου. Την αιμοδοσία θα την πραγματοποιήσει προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, με το οποίο έχει διασυνδεθεί επίσημα ο Σύλλογός μας.

Για την πραγματοποίηση όμως της δράσης στον χώρο του σχολείου μας χρειάζεται να εγγυηθούμε ότι θα προσφέρουμε τουλάχιστον 15 φιάλες αίματος κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

Για τον λόγο αυτόν σας ζητάμε, εθελοντές αιμοδότες και μη, να δηλώσετε την πρόθεσή σας να δώσετε αίμα κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας που θέλει να διοργανώσει ο Σύλλογός. Η πρόθεσή σας μπορεί να επικοινωνηθεί είτε προφορικά σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, είτε κατά τη διάρκεια της Καλοκαιρινής Γιορτής.

Καλούμε κάθε άνθρωπο που πιστεύει στη δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης να ενωθεί μαζί μας. Η αιμοδοσία δεν είναι απλώς μια δράση, είναι μια ευκαιρία να γίνουμε μέρος μιας μεγαλύτερης αλυσίδας αγάπης και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας.

Πέρα από την ανθρωπιστική πτυχή, αυτή η δράση παρέχει μια πολύτιμη ευκαιρία να μάθουν τα παιδιά μας πόσο σημαντικό είναι να δίνεις αίμα για τον συνάνθρωπό σου αλλά και να έρθουν σε επαφή με τη διαδικασία της αιμοδοσίας. Μαθαίνουν το πόσο ισχυρή είναι η δύναμη της πράξης όταν οι άνθρωποι συνεργάζονται για ένα κοινό καλό.

Με την αιμοδοσία, δίνουμε όχι μόνο αίμα, αλλά αγάπη, ελπίδα και ζωή. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Άλλα νέα του Συλλόγου