Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Καλό Καλοκαίρι με μια πολύ ευχάριστη είδηση!

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες
Με το τέλος της σχολικής χρονιάς, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη για τη συνεχή στήριξη και συνεργασία σας. Η συμβολή σας υπήρξε καθοριστική για την επιτυχή πραγματοποίηση όλων των δράσεων του Συλλόγου μας.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας εργαστήκαμε ακούραστα για να υποστηρίξουμε τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τις δραστηριότητες του σχολείου. Μέσα από την οργάνωση εκδηλώσεων, την προώθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και τη βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας και καθημερινότητας στο περιβάλλον του σχολείου, καταφέραμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα πιο ασφαλές και υποστηρικτικό πλαίσιο για τα παιδιά μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους γονείς που προσέφεραν τον χρόνο, την ενέργεια και τις ιδέες τους για το κοινό μας καλό. Η στήριξή σας ήταν πολλές φορές συγκινητική για όλους μας. Επιπλέον, η υποστήριξη και η συνεργασία της εκπαιδευτικής κοινότητας υπήρξε ανεκτίμητη, συμβάλλοντας θετικά στο έργο του Συλλόγου.

Το καλοκαίρι έφθασε και ευχόμαστε σε όλους σας να απολαύσετε ξεκούραστες και χαρούμενες στιγμές με τις οικογένειές σας. Παράλληλα, ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει να εργάζεται αδιάκοπα, προετοιμάζοντας τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της επόμενης σχολικής χρονιάς.
Με την υποστήριξη όλων σας, είμαστε βέβαιοι ότι θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα για το καλό των παιδιών μας και της εκπαιδευτικής μας κοινότητας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 7ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας

Υ.Γ. Έρχεται ανακοίνωση για μια πολύ μεγάλη χορηγία που εξασφάλισε το Δ.Σ. του Συλλόγου για το σχολείο μας

Υ.Γ 2 Μην ξεχνάτε την εθελοντική αιμοδοσία που έχουμε ως στόχο να διοργανώσουμε στο σχολείο μας τον Οκτώβριο. Παρακαλούμε να μας δηλώσετε την πρόθεση συμμετοχής σας

Μοιραστείτε το άρθρο

Άλλα νέα του Συλλόγου