Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Καλοκαιρινή γιορτή του σχολείο μας! Οι δράσεις του Συλλόγου και η κλήρωση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με επιτυχία η καλοκαιρινή γιορτή που διοργάνωσε η εκπαιδευτική κοινότητα του δημοτικού μας. Ήταν μια γιορτή που πολλοί από εμάς ήταν η πρώτη φορά που μπορέσαμε να χαρούμε με τη χαρά των παιδιών μας, καθώς τα προηγούμενα χρόνια δεν ευνόησαν οι συνθήκες ώστε να καταστεί δυνατό κάτι τέτοιο.

Στη διάρκεια της ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συμμετείχε ενεργά, προσφέροντας παγωτό σε όλα τα παιδιά του δημοτικού μας και δίνοντας στα παιδιά της έκτης δημοτικού αναμνηστικά δώρα για την αποφοίτησή τους από το σχολείο μας.

Στο τέλος διεξήχθη και η καλοκαιρινή κλήρωση για ένα ποδήλατο και πολλά άλλα δώρα.

Το μεγάλο δώρο, το ποδήλατο,  με τον λαχνό 1170 το κέρδισε τελικά ο κύριος Καφαλής Βασίλης ο οποίος και μας ενημέρωσε μετά τη διενέργεια της κλήρωσης για τον τυχερό λαχνό τον οποίο είχε στην κατοχή του!

Σας παραθέτουμε παρακάτω, τα δώρα που κληρώθηκαν και δεν ζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Όσοι από εσάς έχετε κερδίσει κάποιο δώρο μπορείτε να το παραλάβετε τη Δευτέρα το πρωί από το σχολείο μας και ώρες 8 με 10.30. Σε διαφορετική περίπτωση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε μέλος του Συλλόγου για την παραλαβή του δώρου το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Λαχνοί που κερδίζουν

1074 Μπάλα μπάσκετ

800 Μπάλα μπάσκετ

1143 Μπάλα μπάσκετ

919 Μπάλα ποδοσφαίρου

739 Μπάλα ποδοσφαίρου

1145 Μπάλα βόλεϊ

1134 Τσαντάκι κοριτσίστικο

614 Επιτραπέζιο παιχνίδι

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Άλλα νέα του Συλλόγου