Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε αυτή την εκπαιδευτική χρονιά με ενέργεια, διάθεση για προσφορά και φρέσκες ιδέες. Ο σκοπός του Συλλόγου μας είναι να προωθήσει τη συνεργασία μεταξύ των γονέων, των εκπαιδευτικών, και της σχολικής κοινότητας για το καλό των μαθητών.

Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα δύσκολο έργο καθώς υπάρχουν πολλά ανοιχτά θέματα προς επίλυση. Έχουμε πολλά να κάνουμε, και χρειάζεται χρόνος, επιμονή και υπομονή.

Ως νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο θέλουμε να αφιερώσουμε τον χρόνο και την προσπάθειά μας για να βελτιώσουμε την εκπαιδευτική εμπειρία των παιδιών μας και τις συνθήκες της καθημερινής τους αλληλεπίδρασης με τους χώρους του σχολείου.

Ως Σύλλογος, πιστεύουμε στη δύναμη της συνεργασίας και της αμοιβαίας υποστήριξης. Ενθαρρύνουμε τον εθελοντισμό και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους γονείς, τους κηδεμόνες και τους εκπαιδευτικούς, προκειμένου να καταστήσουμε πραγματικότητα τις ιδέες μας.

Η επικοινωνία του ΔΣ με τους γονείς θα γίνει αμεσότερη και αμφίδρομη. Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εκδηλώσεις, τις δράσεις, τα προγράμματα και τα νέα μας μέσω διάφορων καναλιών επικοινωνίας, όπως για παράδειγμα αυτή η σελίδα. Συνεργαστείτε μαζί μας, συμμετέχετε στις δράσεις μας και μοιραστείτε τις ιδέες σας.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και τη μεγάλη συμμετοχή σας στις εκλογές του Συλλόγου. Είμαστε όλοι ένα σε αυτή τη σημαντική νέα προσπάθεια.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειες τους, μια δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο!

Καλή αρχή και αναμένουμε τη συνεργασία σας!